Multicoin Capital fører $ 1,15 mio. Frørunde i renterivater

Melissa Castillo Dezember 11, 2020 0 Comments

Multicoin Capital fører $ 1,15 mio. Frørunde i renterivater protokollen Swivel Finance

Deltager også i seed-runden var Electric Capital, CMS Holdings, Divergence Ventures og DeFiance Capital og andre engle-investorer
Multicoin Capital, et blockchain- og krypto-investeringsselskab, meddelte i dag, at det har ført en $ 1,15 mio. Seed-runde i Swivel Finance, en ny decentral protokol, der muliggør fastforrentede udlån og rentederivater. Swivel sigter Bitcoin Trader mod at gøre krypto mere stabil, tilgængelig og økonomisk attraktiv for millioner af brugere over hele verden. Læs mere om protokollen i deres officielle hvidbog.
Sådan fungerer sving

Afgiv din ordre – Afgiv ordren til den ønskede sats, eller placer en markedsordre for at oprette en udlånsaftale med en modpart med det samme.

Tjen garanteret en fast rente på din hovedstol eller gearet rente på markedsrenten på protokoller som Compound og Aave

Frigør din fond – Når din aftales løbetid er afsluttet, skal du frigøre dine midler! Långiveren på den faste side betales deres garanterede udbytte, mens den flydende side betales den resterende rente.

”Siden ICO-dille i 2017 er mange markedsdeltagere forladt og er ikke kommet tilbage. Vi har tænkt på potentielle katalysatorer, der kan bringe den næste bølge af nye brugere ind. Med renter i nærheden af ​​historiske nedture er det rimeligt at forvente, at den næste bølge af kryptobrugere kommer fra folk, der simpelthen vil „tjene 10% på deres USD. Flere krypto-forbruger-apps bygger front-end-tjenester til dette (Outlet, Linus, Dharma, BlockFi, Celsius osv.), Og de får i øjeblikket likviditet fra (1) centraliserede likviditetspuljer og (2) Compound og Aave. Swivel leverer faste priser ved hjælp af de fleksible, globale, 24/7 tilladelsesfri DeFi-skinner, som brugerne ønsker. Swivel skaber en ny mulighed i DeFi. I dag er der ikke en måde at spekulere på DeFi-renter. Swivel løser dette problem – og tilbyder spekulanter en masse implicit gearing. Udnyttelse vil hjælpe med at starte dette nye marked og hjælpe Swivel med at katalysere rentederivater i krypto. Mens Swivel-protokollen starter med fast-flydende swaps, forventer vi, at de fortsætter med at tilføje nye rentederivater, såsom flydende-flydende swaps, swaptions, etager og mere. ”