Pensioneret amerikansk rapper Logic køber $ 6 millioner Bitcoin værd

Melissa Castillo November 20, 2020 0 Comments

Efterhånden som vedtagelsen af ​​Bitcoin går ind i en almindelig fase, ser flere mennesker, herunder offentlige personer og top multinationale virksomheder, dets betydning som en god butik af værdi og afdækker inflation og anden markedskrise.

Kryptoindustrien bød for nylig den pensionerede amerikanske rapper

Kryptoindustrien bød for nylig den pensionerede amerikanske rapper, sangskriver og streamer Sir Robert Bryson Hall II, populært kendt som Logic.

Ifølge en nylig rapport afslørede Logic, at han købte bitcoins til en værdi af i alt 6 millioner dollars i sidste måned. Han afslørede denne store afsløring via sin Instagram-historie.

Den pensionerede rapper kombinerede også sin nye venture i krypto med sit håndtag Bobby Tarantino for at ændre sit navn på Twitter til Bobby Bitcoin.

Logik gjorde sin indgang i branchen på et tidspunkt, hvor Bitcoin tager vej til månen. Med den tredje Bitcoin-halvering udført sammen med adskillige hedgefondforvaltere og topfinansielle institutioner, der vedtager den digitale valuta, vil Bitcoin sandsynligvis fortsætte i sin opadgående rejse, indtil den smadrer 2017 hele tiden.

Flere multinationale virksomheder som Microstrategy, Square og mange andre øger deres bitcoinbeholdning så meget som muligt.

For bare et par måneder siden bragte Microstrategy sine samlede bitcoin-beholdninger til i alt 425 millioner dollars, da det gennemførte købet af yderligere 16.796 bitcoins, der var 175 millioner dollars værd i skrivende stund.

Virksomheden havde engageret sig i bitcoin-købsturen

Virksomheden havde engageret sig i bitcoin-købsturen på grund af sin tro på aktivets funktion som en pålidelig værdibutik, der ikke kan påvirkes af inflation, i modsætning til hvad der fås fra fiat-valutaer.

Med den tankegang foretog Microstrategy et oprindeligt køb på 21.454 BTC og gjorde også Bitcoin til sit primære reserve-aktiv.

Således vågner Logics ind i kryptosfæren med bitcoin, da hans oprindelige investering helt sikkert vil tiltrække opmærksomheden hos mange af hans tilhængere, der endnu ikke skal investere.

Flere andre offentlige personer deltager i Bitcoin-vognen og opfordrer dem, der ikke har gjort det, til at komme om bord. For bare en uge siden opfordrede Robert Kiyosaki, forfatteren af ​​Rich Dad Poor Dad, sine tilhængere til at købe så meget bitcoin som de kan.